On my way home!

Dansen slutade nyss och det var verkligen skitkul även om jag suger haha ;) när jag kommer hem ska jag väl bara duscha sen ska jag möta några kompisar och vi skulle väl gå till ettan. Sen blir det nog lite mys hemma! Ignorera bilden hahaha, bitchblick och allmänt ful !


One Direction ♥

Jag ääälskar dom, måste se One Direction när dom kommer till sverige!!! Dom kommer nångång i början i okt så det är ju snart men jag måste ta reda på det exakta datumet. :)
Spola fram till 1:02 haha galen tjej...

Länkbyte med Julia

Gör ett länkbyte med den här söta tjejen. Tryck här eller på bilden för att komma till hennes blogg! :D

Dagens Outfit

Det här hade jag på mig idag.....
Tshirt: JC | Byxor: Gamla..


29 September

Detta blir sista inlägget för mig idag. Kommer inte att hända  något speciellt men jag måste plugga, I know it's boring, men jag måste! Har hänr massa saker inom franskan och jag är lite smått stressad sådär. Men vi hörs imorgon ♥

Det är svårt att komma på en bra rubrik...

Världens skönaste dag var det idag, för vi hade sovmorgon till halv 12 (fast jag trodde vi började 11...) och sen så fick vi gå hem redan vid två och vi slutar egentligen halv 4 :D!!!!!!!! Riktigt skön dag fast nu blir det plugg ♥



Höstlovet

Gud vad jag längtar till höstlovet! Att få ledigt och slippa skolan, alla läxor och arbeten. Jag känner verkligen att jag behöver det. Känner mig jättestressad över sjukt mycket saker. Själv så kommer jag att åka till Spanien med min mormor över den veckan, vilket kommer att bli mysigt hoppas jag. Längtar efter solen!
Jag vet att det är ett asfult collage med asfula bilder, men dom kommer i alla fall ifrån när vi var där förra sommarn, 2010!


Wanties


Träning

Missade Andre Zuniga..faan asså ♥ Har precis kommit hem från ett hårt tränings pass och ska nu hoppa in i duschen och sen se vilka som går vidare i idol :)

Imorgon blir det sovmorgon till 11 så kommer hinna blogga på morgen, kommer nog upp Dagens Outfit.

Idol nu

Ja nu är det dags för idol! Andre zuniga visas ju, haha ;) Hoppas verkligen att han kommer vidare. Tyvärr brukar jag själv inte ringa in och rösta, fast det har förstås hänt några gånger, men vi får se vad som händer ikväll. Eller är det så att man ens röstar än?


Megan Nicole

Tycker den här covern som Megan Nicole har gjort är jättebra!! :) och jag älskar verkligen hennes röst ♥


Egoooo!

Kom nyss hem från tha school och ska bara äta lite mellis, sen blir det dags att träffa Amanda och Erika :) Det blir nog jättekul, igår hade vi asroligt!


inspiration- Fashion ♥

Fashion-inspiration-november-week-2_large
Tumblr_lrzmie8hn61qhmclno1_500_large
Tumblr_lrznkykwiu1r36k5eo1_500_large
Tumblr_lp1gztgq2h1qjti7po1_500_large
Tumblr_lnl39atnw91qdfnpvo1_1280_large
Tumblr_lrjdrqoufz1qm9h3do1_500_large
Från We♥It! FÖLJ MIG HÄR

Tisdag

Kom precis hem, har varit med Amanda & Julia! Det var skitkul fast egentligen vet jag inte vad vi har gjort (?) vi har typ gått runt i området och pratat med olika personer i mobilen, hahahaa dööör vad roligt det var ♥♥
Har fortfarande bildbrist så ni får lite bilder från WE♥IT!

nya inköp

I söndags åkte vi förbi hjällstad och stannade vid lager 157 och det "området". Först hittade jag verkligen ingenting och det kändes hopplöst men sedan hittade jag lite saker jag verkligen gillar! Tyvärr bara mobilbilder och sakerna är då förstås snyggare irl, men eftersom jag inte bor hemma just nu blir det lite svårt.








Bruno Mars ♥


GLAD!

Wiihoo, nu har blogg.se's app kommit! Nu kan jag ju blogga från mobilen och då blir det nog bättre uppdatering :D


Gym + Orientera + Plugga + Kompisar = Måndag

Idag har vi somsagt gymmat och det gick bra. Just nu gör jag inte så mycket förutom att göra lite läxor.Snart ska jag ut och orientera med Anna och sen kanske träffa Amanda & Julia ♥
PUSS


Helgen- bildbomb

Tänkte fixa en liten bildbomb till er från helgen i göteborg. Plus en "videoblogg" jag och Elina gjorde i slängungan, inte världens roligaste men den var kul att göra, hehe ;) Vi vann faktiskt lite grejer om ni ser på nedersta bilder! Jag tycker ialla fall att det är mycket.

Gymmet nu!

Godmorgon !! Ska dra till gymmet nu tillsammans med Amanda & Julia. Känner verkligen att jag behöver gymma!!!!!!!!! Annars idag blir det plugg och vara med kompisar ♥ Vad ska ni göra idag?




Länkbyte med Isabella


Kika in den här supersöta tjejens blogg, hon skriver om allt möjligt och ni kommer inte ångra er, KLICKA HÄR.

Träning + studiedag

Jag vaknade grymt tidigt för att det ska vara studiedag :( Jag tittar i alla fall på 90210 nu, älskar det programmet!!! Vid elva-tiden går jag till gymmet med några kompisar. Ska bli härligt, jag hoppas på lite träningvärk i morgon.

Kommer hem idag

Idag åker vi hem från gbg och tjocka släkten på mammas sida. Imorgon är det studiedag, det gillar vi! Då ska jag och Erika gymma. Jag känner verkligen att det behövs och sen vet jag inte vad jag ska göra mer, får väl komma på något :)

Sommarfavoriter

Dom här tre låtarna påminner mig så mycket om sommaren 2011, lyssnade på dom hela tiden då men nu är dom sönder spelade ♥

Modevisning med Elin Kling!

Visningen var inget speciellt, faktiskt riktigt tråkig men här kommer några bilder ♥!!!!!! Köpte förresten en ny jacka och halsduk.











Inspiration


Från We♥It

Höstens stora modevisning med Elin Kling!

Jag åker till Nacka istället för till Gröna Lund (ingen kunde)!!!! Amanda följer med och vi ska inte bara titta i affärer utan också titta på Elin Kling's modevisning, så kommer ha med min kamera och bilder kommer ut ikväll ♥

Liseberg

Idag blir det Liseberg, tro ni att jag kommer våga åka atmosfear?

Träning

Ska på träning snart och hatar att jag måste gå upp så tidigt (åtta är tidigt för mig) men kan inte missa den här träningen, har skippat tre träningar i rad förut!!!
Senare idag så åker jag nog till Gröna Lund, om nån vill följa med RING ♥

Har blivit lite små förälskad....

Cody Simpson


GBG

Idag sticker jag till göteborg med mamma och Clara. Vi ska fira min morbror som fyller år. Får väl även träffa mina söta kusiner då ;) Vi åker bil till jönköping efter dansen och sedan stannar vi på ett hotell och åker vidare via en dag på liseberg nästa dag. Pga detta kommer jag inte att blogga så mycket, lägger in några tidsinställda. Men jag kommer hålla twitter uppdaterat, anderssonjuliaa.
En supervacker bild från när vi dansade breakdance


WE♥IT

We♥It

190453_177536045627772_100001141349167_423944_7763511_n_large
Tumblr_lrnvc5bqdf1r1fm5uo1_500_large
Tumblr_l335mthxef1qc6sl4o1_500_large
Tumblr_lot4dpqcmy1qbkb3no1_500_large
Följ mig häääär.

Prao

Kom nyss hem från Nacka Forum, vi har försökt fixa praoplatser men det gick inte alls bra. Så nu har vi ingenstans att praoa och man ska lämna in lappen imorgon....lyckat !!!!
Men nu hinner jag inte blogga mer, måste pluugga :'(


Har bildbrist...

22 September

Jag och Erika -och Amanda skulle följa med nu fick jag veta- vi ska ialla fall åka och fixa praoplats idag. Vi skulle gjort det i måndags (?) men det blev aldrig av. Vi får hoppas att det går bra och att man får praoa på Media Markt, skulle ju vara jättekul, haha! Jag lider av bildbrist så ni får stå ut med lite webbcam bilder. I morgon är det äntligen fredag och helg snart, HÄRLIGT!

WeHeartIt

Nu har jag, liksom Erika, skaffat ett konto på weheartit.com. Följ mig HÄR! Jag har inte riktigt kommi in i det riktigt ännu, men det tar nog inte så lång tid. Jag har redan en mapp på min dator med inspirerande bilder från WeHeartIt.

Iphone 5

Är inte hundra procent säker på att det är så här Iphone 5 kommer se ut men jag tror det. Den kommer ut 5 Oktober och jag måste bara köpa den ♥

Drömmar är bra, att förverkliga dom är ännu bättre!


Drööömutseendet....


Ingen skola idag!

Jag är med i styrelsen i skolan så idag ska jag på nån utbildning hela dagen så slipper iaf skolan + vi får pizza ♥ Har en liten sovmorgon till nio och det slutar runt halv 4.. *suck*
Annars idag blir det träning + plugga!!!

HISS | DISS


Citat- Jag har börjat älska citat! Så fint!
Höst- Alla dissar hösten så jag tänkte ge den en stor hiss ;) Visst det finns mycket tråkiga saker med hösten, men den är ju jättemysig! Det är vackra färger och man kan börja använda sin nya snygga jacka och sin sköna stickade tröja.
Foton- Gud vad roligt det är att titta på gammla foton från när man var liten, snacka om nostalgikänslor.
Att spilla- Haha, det är så typsikt mig att spilla, jag har spillt tex lingonsylt mellan bena flera ggr i skolan!
Morgonen- Jag är ganska morgonpigg men jag har inte speciellt lust med att gå upp ur sängen på morgonen när man ska till skolan. Det är då sängen har hunnit bli så varm och skön!
Pengar- Måste jag förklara varför? Visst, det är väl bra att saker kostar men måste det vara såå dyrt med vissa saker?

Middag

Till middag idag blev det lax, räkor och en macka, GOTT! Resten av familjen åt pizza, men jag mådde illa...
Nu är det matprogram eftersom efter börjar Idol :D Älskar André Zuniga ♥

Dagens låt- Jennifer Lopez - Papi


hate my life!!!

Julia är påväg hit och vi tänkte plugga. För vi har SO-, Spanska-, Engelska-, Kartecken-prov. HEMSKT. Hatar seriöst prov.
Vi kommer säkert hitta på något annat också, bloggar mer ikväll!!!!!!!!!!!!!!!! PUSS




Idol

Just nu är det reklam så tänkte slänga in ett litet snabbt inlägg. Efter Idol kommer jag nog gå och lägga mig, är jättetrött.

KC

Vad tycker ni om Kelly Clarkson's nya låt? Själv tycker jag om den, men den påminner lite om Jessie J faktiskt. Eller så är det baraa något jag får för mig :S

Delete

Håller på att rensa bort bilder från min facebook, har verkligen asfula foton från tex en halloweenfest förra året...
Idag var det väldigt lugnt i skolan, fick reda på massa prov och sånt. Jag och Erika skulle egentligen åka till nacka för att försöka få en praoplats på media markt, haha. Men det gick inte så vi kanske gör nånting annat stället :O

Summer ......♥

Saknar redan sommaren, och speciellt att inte behöva ha så mycket kläder, alltså massor av jackor mössor m.m!!! För nu börjar det bli höst, kände det imorse när jag skulle till skolan, den var ju skitmörkt och kallt... :'(

Bakning på G

Nu ska här bakas. Jag tror att det blir en smulpaj med något gott i. Vi har så himla mycket frukt så det är bara att göra av med lite nu :)
Kom hem från mölnvik för ett tag sedan med några kompisar, alltså shit vad kallt det har blivit nu! Det är ju typ vinter snart :O

Söndag!

Idag har jag fika oss farmor och farfar, sen träffade jag Julia och vi var med några killar från klassen. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag....ska plugga nu. PUSS!
Från weheartit.com

Modelljakten #2

Här är lite mer bilder från Modelljakten! (alla bilderna är tagna av Natalie)

Förkyld

Jag har blivit lite sjuk :( Det känns som att jag blir sjuk varannan vecka, alltså guuuuud!!! Idag ska jag och Erika typ göra en photoshoot så det kommer lite bilder sen antar jag. Just nu kollar jag lite på TV och latar mig, är sjukt trött och osocial, haha!
Hade ingen bild så det blev lite slumpmässigt valda bilder i picasa ;)

@Julias place!!


Pic

Blev aldrig nån träning idag utan skippade den igen, har tröttnat lite på friidrotten och börjar fundera på att sluta....Vad tycker ni?


we♥it- inspiration

Jag har nu också skaffat We♥it, kliiicka här!!! Följ mig gärna, kommer komma upp bilder snart :D

Kollar på skor

Nu sitter hela familjen med varsin dator i köket och lanar, haha! Fast jag kollar på skor, måste hitta ett par snygga vinterstövlar som dessutom ska vara sköna att gå i.

Marabou Cookie

Mitt göa fredagsmys med familjen idag består av marabou cookies, jordnötter och muffins. Från början fanns det också kinapuffar men dom var helt gone när jag kom från duschen :O

Har lite bildbrist!

Ska snart träffa Julia, hon skulle bara duscha! Annars idag har jag bara varit hemma, slappat och gjort läxor!!
Imorgon blir det träning och kanske blogawards, men bloggar mer om det imorgon. Ha det bra ♥!

Måste förresten ha lite tips på vad ni tycker är roligast att läsa om här i bloggen t ex, dagens outfit, fotografi musik m.m. Kommentera gärna vad ni vill se mer av i bloggen i kommentarsfältet nedan.



Greece ♥

Saknar Grekland, saknar väärmen ♥♥

Twitter in my ♥

Ja, nu har jag fått igång min twitter igen. Eller jag har gjort ett nytt konto. Jag känner att jag ska försöka förstå mig på det en gång för alla. Så tveka inte att följa mig, AnderssonJuliaa . Jag tror verkligen att jag kommer att gilla twitter, kommer nog uppdatera flera gånger per dag.

Blogawards 2011

Jag vill verkligen gå på blogawards i kista galleria som är på söndag. Skulle vara jätteroligt + att Mohombi och Ulrik Munther kommer dit och uppträder! Och det är grymt roliga Ana Gina som håller i dagseventet i kista. Jag får försöka tvinga Erika att gå med mig!! För min skull gumman? ;)



Glöm inte!

GLÖM INTE ATT DELTA I TÄVLINGEN OM ETT VALFRITT IPHONE SKAL, TRYCK HÄÄÄR.

Måste ha ♥♥♥

Var inne på Tyra's blogg och såg att hon la ut en dagens outfit! Hon hade på sig ett par jättesnygga vita jeans från Zara som jag verkligen har blivit förälskade i, försöker nu hitta dom på Zara's hemsida men hittar dom inte, får lite panik. Men nästa vecka ska jag åka in till stan och jag måste bara hitta jeansen ♥!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hittade ingen bild på Jeansen så här är bilden från Tyra's blogg. Hon är så sjuktsnygg :D

Dagens Outfit

Var i kyrkettan idag med klassen och hade livskunskap, det var roligt. Nu blir det läxor sen kommer jag kanske träffa några kompisar!!!
Det här hade jag på mig, tröja från H&M och gamla Jeans från Ginatricot.





Hej!

Ja, idag blir det kyrkettan, roligt, huh? Det är livskunskap och då brukar vi oftast sitta och prata och göra samarbetsaktiviveter. Det är väldigt mysigt och dessutom får vi sovmorgon och slutar tidigare :D
När jag kommer hem blir det lite osociala grejor som tex läxor. Har inte pluggat så bra som jag borde.
Men imorgon kanske det blir paaaaarteeey!!! haha, nä men kanske NRJ experience.

Topp från Vero Moda

Vero Moda Nicyl Top Hemp Sand på Bubbleroom.seVero Moda Nicyl Top Hemp Sand på Bubbleroom.se

telefonprat

En väldigt inte så vacker bild när jag pratar i telefon
Och för dom som vill veta så pratade jag med Erika. Hon skulle inte på sin träning idag så att hon, jag, Amanda och Ebbson ska försöka samla in lite pengar, hahaha!

14 September

Godmorgon.
Vaknade för en kvart sen och har redan ätit frukost, ska göra mig i ordning nu och sen blir det som vanligt skola. Idag är det en lång dag i skolan och jag är så himla trött så kommer säkert somna under en lektion... ;)! Efter skolan kommer jag vara med några kompisar, vi ska försöka att fixa ihop lite pengar, haha!!!!!

Jag gråter bara i regnet- Vem sjunger den bäst?

André Zuniga (från Idol) har gjort en cover på låten "Jag gråter bara i regnet" med Newkid. Vem sjunger låten bäst tycket ni? Själv tycker jag André ;)!



Newkid:


André Zuniga:



Bloggar sökes!

Jag behöver verkligen lite tips om bloggar! Så om du har en bra blogg eller vet om en bra blogg är det bara att länka i kommentarsfältet. Skulle vara roligt om ni visste om någon grym modeblogg med mycket uppdatering :)

Nobody's Perfect


Ja... vad ska man skriva?

Ja... vad ska man skriva? Har inget roligt eller tråkigt att berätta. Just nu beställer jag skolfotona och tittar på TV. Vill titta på idol men det är Clara som är kung över TV:n nu :( Men jag checkar väl in lite bloggar istället.
Funderar på om jag ska våga göra en videoblogg snart, we will see ♥

Slappdag !

Idag blir det en slappdag med tv & läxor. Kanske kommer träffa Amanda lite senare (?) om jag orkar. Är jättetrött och har lust att bara gå och lägga mig nuu... I skolan idag har det inte hänt någonting, astråkigt!! Vad ska ni göra idag?




plugg häst-dags nu!


Söndagar är hemska!

Sedan 12-1 när Amanda & Julia gick hem, har jag suttit och plugga matte (och jag har tittat på Supernatural + suttit vid datorn också...hehe). Måste göra 8-sidor tills imorrn och har äntligen bara två sidor kvar!!!!!!!!!!!!

Ska göra klart dom två sidorna och sen ska jag börja på NO:n! :(
Måste bli klar så att jag kan titta på idol sen. PUSS. Vad har ni gjort idag?

11 september 2001

Stämmer datumet på idag? Nja, nästan. Det var år 2001, tio år sedan Al Qaida störtade World Trade Center. Hur kan man göra något så hemskt! Alltså fyfan :O
Tittar just nu på en dokumentär om just detta, 102 minuter som förändrade världen på kanal TV4 Fakta.

friday the 13th & Scre4m

Igår&idag tittade vi på "Scre4m" och "Friday the 13th" Båda två var bra och läskiga.

Jag trodde inte att Scream 4 skulle vara så bra som den faktiskt va. Man hoppade till mycket och man blev riktigt förvånad i slutet. Det är den personen som man minst tror som är ghostface eller vad man nu kallar henne/honom ;)!!!! Ni som sett filmen förstår vad jag menar.
Betyg: 8/10




Friday the 13th var riktigt läskig haha! Den tycker jag ni verkligen borde se om ni inte gjort det. Slutet var värst ;)!!!
Betyg: 8/10

Film kväll med tjejerna- scre4m

Ikväll kommer Julia & Amanda hit och vi kommer ha en tjejkväll hahah! Med snacks och skräckfilm ♥
Tror det kommer bli jättekul, uppdaterar mer imorrn!!!!

London?

Asså åååååh vad jag vill åka till London! Vi kanske, kanske kommer åka till london under höstlovet. Men jag tror faktiskt inte att det kommer bli av, tyvärr. Jag och Liv pratade om london under franskalektionen, hon gav mig massa tips och jag blev ännu mer sugen! Att åka till picadilly circus och sedan gå någon gata för att komma till primark. Där skulle jag göra av med alla mina pengar på kläder, haha!!

Dagens inköp!

Newyorker, 99kr!
H&M, 199kr!

Nacka Forum + Centrum


Vart i Nacka Forum med Julia och kom hem alldeles nyss.
Jag köpte ett linne från Newyorker och en tröja från H&M (det kommer bilder i nästa inlägg) Ska nog äta middag snart sen ska jag, Julia & Amanda till centrum. Sen blir det Scre4m :D!!!





Nytt

Fick detta av mamma för nån dag sedan. En bh och ett par superhärliga haremsbyxor från H&M's rea. Byxorna är oootroligt sköna. Kommer att använda dom under många hemmakvällar. Fick även en söt pippitröja som tyvärr inte passade, så vi kommer väl åka och byta den, då får ni foto.

Modelljakten 9 september

Vi var ju som sagt i forum och sökte till modelljakten. Hade mobilen med mig och fotade då såklart lite grann. Eller ja, Amanda fotade. Vi stod i kö rätt länge, sedan skrev vi på ett papper med lite personuppgifter typ. Efteråt fick man prata med juryn då fick jag prata med Kenza, ruligt ruligt! ♥

Smoothie+idol= fredag!

Härligt med fredag. Idol är på TV:n nu (ääälskar cicci,hahahaha) och jag ska ladda med en smarrig smoothie ;) Vi fick massor av frukt av en kompis så nu måste vi göra slut på den.

Modelljakten

Kom precis hem från Nacka Forum. Modelljakten spelades ju in där idag och det var sjuktmycket tjejer där. Jag & Julia sökte och vi stod i den där kön med Amanda och Natalie i typ 1 timme! Vi båda två sökte lite för kul skull och ingen va oss kom vidare!!!!!!!!!!! ;) Assåå Andreas är sjuktsnygg och såklart Kenza med. ! Det var kul att träffa dom :D

Nu ska jag äta för jag är skiiiiithungrig, måste ha mat. Ikväll blir det idol ♥




Jag gråter bara i regnet

Jag gråter bara i regnet- André Zuniga (från idol)


Robinson


Wanties-Träningskläder från Nelly.se

Behöver lite nya träningskläder, och funderar på att kanske köpa något av det här (?)!!!! allt är från Nelly.se




För söta ♥ ♥

Tror aldrig jag sett något sötare i hela mitt liv. Måste skaffa mig en Panda ;)!!! (ironisk)
Asså titta på dom? Dom är uuuurrguuulliga ♥ ♥

Tävling!

Glöm inte tävlingen där ni kan vinna ett valfritt Iphone skal.KLICKA HÄR.

Bjuder på ful bild...

Ska verkligen bara ta det lugnt resten av dan. Håller på att somna, är så sjukt trött! Nu kollar jag bara lite bloggar och tittar på project runaway. Ska väl träffa Ebba och Erika lite senare, vi får se vad vi hittar på ;)

i ♥ Kenza's jacka


Varför ska det vara så svårt att hitta på en rubrik?

Kom hem vid halv 4 idag och var skittrött, såå jag satte på Supernatural och har precis tittat klart...kanske inte så intressant att veta. Men ikväll blir det träning och inte så mycket annat. PUSS

The last castrato singer- Alessandro Moreschi

Natalie berättade om en ganska sjuk grej för mig förra veckan. Hon berättade att förr, typ 1400-talet till 1700-talet, så kastrerade man killar för att dom skulle sjunga som pojkar, man ville åt deras sopranröster (?) samtidigt som dom skulle vara manliga. Man ville ha tillgång till sådana röster även i kyrkan där inte kvinnoröster var tillåtna.
Jag tycker att det är så sjukt så jag får gåshud!!!

Francais


Idag efter skolan sticker jag hem till Joel och pluggar franska med honom :) Måste verkligen träna, vi har 50 stycken glosor till på fredag. Bloggar mer sedan ♥

Elektropop

Tjatja bloggen ;) Har precis tittat på ett avsnitt av Supernatural och nu ska jag träna lite glosor....om jag pallar!!!! Men annars ska jag inte göra något speciellt förutom att jag kanske kommer gå till några kompisar. Vad ska/har ni gjort idag? :)

Ebba

Ska snart träffa Ebba, jag ska hjälpa henne med hennes blogg typ. Fast vi får se hur det går, eftersom det är devote. Jag vet faktiskt inte vad den heter så jag kan inte länka :O Men först ska jag kolla in lite bloggar och vara lite osocial!

Idol favoriter!

Dom här tre har varit bäst i Idol hittills tycker jag!!! ♥  Dom är gryymma!!


Dålig humor

Ni kanske inte visste det, men jag har i alla fall VÄRLDENS bästa humor! Eller? Var nyss inne på facebook och körde en sån där phrase med blondin-skämt. Så himla klockren, hahahaha! ♥


Dagens låt- One Direction


Zumba?

Igår tittade jag -som väldigt många andra- på idol. Det är roligt att det har kommit igång igen, audition är det roligaste att titta på. Jag tyckte att den nya juryn var lite sträng? Fast det var roligt med något annorlunda så det var kul.
Idag så är det typ zumba på grisslinge ikväll, ska kanske dit med några kompisar, haha! Annars blir det bara läxor och tråk :(

Tävling- Vinn ett valfritt iPhone Skal

Nu har vi får första tävling här på Erika Julias, vi samarbetar med bloggtävlingar.com om ett valfritt skal för max 500kr hos iphonetillbehör.eu. Vill du ha chansen att vinna ett iPhone skal?

Här hittar du iPhone skalen iphonetillbehör.eu.

För att delta i tävlingen:
1 lott
*Skriv en kommentar i kommentarsfältet och länka till det iphone skalet du vill ha (max 500kr)
*Följ oss på bloglovin, tryck HÄR.
För större chans att vinna:
2 lotter
*Skriv ett inlägg på din blogg och länka till skalet du vill vinna (Max 500kr) det är ett + att skriva en motivering.
Tävlingen avslutas den 13 September! Vinnaren kommer upp i bloggen den 3 Okt.
Ps: Det är okej att låna bilden, tryck bara Ctrl C!

What the fuck is wrong with you?

Hej, hur mår ni? Jag mår bra och idag har Natalie varit här, vi skulle plugga men det gick inge bra! Så vi träffade Amanda och Ebba istället!!! Natalie åkte hem för ett tag sedan och just nu gör jag inte mycket. Ikväll blir det idol och läxor :(!!
Älskar den här bilden hahaha dör...


Musiktips- Megan Nicole



USA

Min största önskan är att få resa till USA, har alltid velat åka dit och jag hoppas att jag gör det snart. Det verkar himla fint där och vem vill inte åka dit? N.Y.C måste jag verkligen besöka innan jag dör, det är ett måste! Skulle tillochmed vilja flytta dit ♥

4 september

Ni kan ALDRIG gissa vad jag ska göra idag. Enligt mig är det något väldigt, väldigt tråkigt! Jo, jag ska gå i kyrkan. Jag, mamma och Clara ska in till stan för att möta Birgit då ska vi alla gå till kyrkan och göra... någonting?
För jag har tänkt på att konfirmera mig, det skulle vara väldigt roligt, men att gå till kyrkan på en helg när man hellre gör något annat, nja. Fast egentligen gör det inte så mycket, skulle ändå bara göra läxor, typ (:

Wing ♥


Dagens HISS

Hoppas det är så här bra väder hela veckan ♥ ♥ ps. bilden är tagen av mig, så ingen får ta bilden.







2 September


Julia gick nyss hem, vi har fotat lite fast det blev ganska misslyckade bilder! Men vi ska fota mer under veckan, hoppas jag. Just nu fixar jag lite, och ska göra läxor. Kommer inte göra något speciellt idag. Kommer kanske försöka hitta på något ikväll ♥

Fokiwa.se

Jag glömde att skriva ett inlägg om det här. Men nu har ju Foki startat sin webbshop som heter fokiwa. Det finns så otroligt söta kläder där. Jag måste absolut sätta mig och gå igenom hela shopen. Är redan förälskad i ett par shorts och en söt topp. Alla kläder är handgjorda har jag för mig :O Sedan finns ju också nagellack och sånt.
Klicka på bilden för att komma till fokiwa.se


Dröömkillen ♥

Zac Efron är helt klart min dröm kille, alltså titta bara på honom? Så här ska min kille se ut ;)






Lördag ♥

Min dator är är helt dum i huvet! Den stänger av sig själv och är bara allmänt jobbig, dööör! Fick virus på den förut så det kan ju ha något med det att göra...
Aja, idag är det äntligen lördag. Får sova ut och bara ta det lugnt. Ska snart ut och fota lite. Sen vid 3 ska jag till Joel. På kvällen ska jag kanske på kräftskiva, jag är inte överförtjust i kräftor men det är helt okej.


En shopaholics bekännelse...

... blir det nu. Köpte två filmer i förrgår en av dom var då en shopaholics bekännelse. Jag har sett den en gång tidigare men enligt mig så blir filmen faktiskt bäst andra gången man ser den (gäller vissa ialla fall).
Förresten så tycker jag att Isla Fisher's hår är sjukt fint :O

Home-made apple pie

När man kom hem från gymmet möts man av goood mat och en goood äppelpaj! Haha, det låter som om jag är en lat gubbe som kommer hem från ett försök att bli smal (träning) till sin fru som gjort världens godste mat ;)
Men så är det faktiskt! Jag har varit sugen på äppelpaj hela veckan så nu ska det ätas. Har lite bloggtorka btw...

Höst-Wanties

Vill så gärna ha Kenza's jacka, den är dösnygg ♥


Skola + Gym

Godmorgon, vad ska ni göra idag? Jag ska till skolan som vanligt, börjar vid åtta och första lektionen är engelska!!!! Efter skolan drar jag till gymmet med Julia och Amanda, känner att jag behöver gymma det var läänge sen.

Det är vad som händer idag, inte mycket mer tyvärr.


Har verkligen bildbrist så tyvärr lägger jag ut den här bilden IGEEN!!! Måste ta nya bilder....




Matte...

Snart blir det läxor :( Ska sticka till Erika med matten, ruligt! Men först blir det lite lat vid TV:n, hehe. Imorgon är det ju fredag, ska bli härligt med helg igen.
Följ mig på instagram, anderssonjulia


Annorlunda redigering!

Gjorde en liten annorlunda redigering på den här bilden. Hittade en gammal bild på en blomma som jag tagit och så här blev den:

bloglovin
  • Till bloggens startsida
  • Här skriver två tjejer om allt från vardag och mode till foto och design.

    Namn: Erika Ålder: 14 år Intressen: Friidrott, streetdans & fotografering

    Namn: Julia Ålder: 14 år Intressen: Dans & fotografering