Träning + ny design

Kom nyss hem från träningen (friidrott) och ska duscha nu och sen sova ♥ Förutom träning så har jag varit i skolan som vanligt!!!!!!!!!!!
Förresten så har jag gjort en ny design och om ni inte ser den tryck på F5 några gånger! Vad tycker ni? Hiss/Diss?

Water ♥

Det här är en ganska cool bild som jag tog för ett bra tag sedan, vad tycks?


31 Augusti

Idag ska vi "lämna ifrån oss" huset. Vi måste bara hämta Snuffe sedan är det borta :O
Passar på att lägga ut lite bilder från i höstas (?) som jag tog på min lilla sötis!

Old pic!

Julia & Jag!


Move like jagger- Maroon 5 ft. Christina Aguilera

Det blir många Jagger-låtar här ;) Jag älskar i alla fall den här låten, den är grym!

Grekland- Landskaps bilder


Skolfoto


Idag var det skolfoto. Det gick nog rätt bra men snacka om att vår klass har förändrats, haha! Man känner knappt igen vissa. När man fått skolfotot kanske jag lägger upp en bild. Ser ni mig och Erika btw?

Julia Hjärta Gina

Åh! Jag måste verkligen shoppa snart! Är grymt sugen på en pippi-tröja, tex den här från Gina Tricot. Fast jag har inte bestämt mig, kanske USA-tröjan? Vad tycker ni?

HISS | DISS

Kör en liten Hiss/Diss!!!

- Att sommaren slut - Tycker det har gått föör fort, vill ha sommarlov 2012 typ...nu?

- Bloggerfy - Det är seriöst sämst nu när det har börjat kosta :(
- Bloggdesignen - Jag måste verkligen göra en ny

- Dom som typ uppdaterar sina facebook statusar varje minut - håller ni inte med om jobbigt?
- Min mobil - Jag hatar den.





-Jersey Shore - på MTV !!!
- Alexandra Stan - Hennes musik äger. Måste gå på hennes konsert nångång.
- Skinnjackor - Det är verkligen ursnyggt.

Det blev väldigt mycket mer Diss än Hiss den här gången! ;)


Cher Lloyd - Swagger Jagger

Haha, tycker låten är roolig...



Godmorgon!

Trött tjej!
Gick upp vid sju och fixade mig, skulle egentligen göra läxor nu på morgonen istället för att blogga, har inte hunnit under helgen... Såå duktig jag är! Men jag får läsa på snabbt nu istället.
Är det något roligt som har hänt då? Njaa, inte direkt. Kommer med mer intressanta nyheter om mitt liv under nästa inlägg. Ciao ♥

Sam Winchester

Sam är bra för söt i det avsnittet av Supernatural jag såg nyss. Man började ju nästan gråta. Ååååh alltså älskar honom ♥ ♥

True Talent

Tittar på repriset av True Talent just nu och den är faktiskt kanska bra, och asså Danny är såjävla snygg. Håller ni inte med mig? Typ dör när jag ser honom...

Förutom att titta på True Talent gör jag matteläxan samtidig, det kanske inte är så smart men sån är jag!! Annars idag ska jag nog träffa Amanda och ta ett sista dopp i havet snart.

Foto: Julia | Modell: Erika


Profil

Jag gillar vanligtvis inte min profil, men jag tänkte att jag kunde lägga ut bilden ialla fall. Jag tänkte ha den som nya profilbilden på facebook, fattar ni?! haha

Grönan

Jao, idag blir det grönan. Skulle dit med familjen tydligen samtidigt som Ebba skulle dit, så det blev ju en bra idé. Dessutom kommer Erika lite senare! Efter grönan måste jag hem till mamma för att packa ut det sista ifrån huset. Söndagen kommer att gå ut på det med tyvärr :(

Friidrott !



Beautiful Girl


Photo ♥

Jag och Julia har varit ute och fotat lite nya bilder! Blev inte nöjd med så många bilder men vissa går väl att lägga ut. Kommer snart bilder på Julia, ska bara redigera lite.
Foto: Julia | Modell&Redigering: Erika

Fredagens outfit!


Äntligen Fredag ♥ ♥

Har längtat till fredag hela veckan, så skönt med helg. Vill redan att sommarlovet ska komma, hatar att börja skolan igen.
Idag hade vi vanliga tråkiga lektioner och vi slutade vid halv tre. Ska kanske träffa Johanna lite senare men annars blir det bara mys. Vad ska ni göra idag?




Snygga Julia ♥


Normala gänget

Sitter just nu framför datorn med Julia bredvid mig, vi har nyss tagit lite assnygga bilder. Asså seriöst jag dör vad fula bilder, vi dör av garv.


25 Augusti

Kom nyss hem från skolan. Gjorde i ordning lite mellis, jag har nämligen blivit beronde av nötter! Det är det goaste som finns :O
Jag har lite bloggtorka, vet inte vad jag ska skriva om, men jag försöker hålla uppdateringen så hög som möjligt :)

Ulrik Munther- sticks and stones

Jag vet inte om vi sticker och kollar på Ulrik Munther idag. Vi får se. Jag har blivit lite förälskad i honom nu, haha! Kommer aldrig att tröttna på denna låt:

Snygg tröja från Gina Tricot

Tänk vad mysigt att ha den här en kall höstdag tillsammans med ett par vanliga jeans!

Friidrott ♥


Vad har ni gjort idag då?
Jag har varit i skolan och just nu håller jag på med lite läxor :( Kommer inte göra så mycket mer idag förutom att min friidrott har börjat, så ska på träning vid 7-tiden. !!!!! :)
Imorgon ska jag kanske titta på Ulrik Munther's konsert men vet inte om jag pallar ♥

Bild från Paradisloppet, jag är en av dom med gul tröja. Vi var i samma lag det är därför vi har gula tröjor! :)

Favorit bild!

Det här är en av mina favorit bilder som jag tagit på Olivia. Blev sjuktnöjd men själva bilden och Olivia är grymt snygg. Loove it ♥

24 Augusti

Idag går man till skolan igen då. Efteråt så får vi se, skulle kanske vara med Erika och Amanda.
Skulle behöva lite bilder så det kanske jag fixar idag med. Jag mår fortfarande sådär så jag får ta det lite easy...
Uppdaterar mer sedan ;)

Dagens HISS- Iphone


Asså vill HAA en Iphone
för jag hatar verkligen min mobil, så tråkig och gammal Sony Ericsson. Iphone 4 är den perfekta mobilen. Hoppas verkligen jag får en nån dag. Och ett + är om man har en vit, såå snyggt.

Vilken är snyggast, Svart eller vit?




Varning: Tråkigt inlägg

Förlåt för dålig uppdatering med har inte haft tid och har inte alls kommit på något att skriva om. Men känner att jag måste slänga in ett litet inlägg idag. Vad ska man skriva då? Efter skolan har jag varit med Amanda & Julia hela dagen, och ska nu träna lite på glosor....om jag orkar. Tror jag tar det imorrn. Natti ♥

Gomorron!

En ny dag, första riktiga skoldagen! Vi får se hur det går, förhoppningsvis blir det ganska roligt. Vi börjar typ fem över åtta med hemkunskap.

It girl


Sjuk?

Känner mig inte helt frisk faktiskt. Det började med att jag hade ont i halsen och nu har det även gått över till täppt i näsan och lite yrsel typ... Jättekul. Svar: NEJ!
Detta är inte så super intressant så jag tänkte inte störa er mer ♥

Dom tre snyggaste! :O

Skulle göra vad som helst för att se ut som nån av dom här tre! :)

Back to school

Imorrn börjar skolan igen och det är hemskt. Saknar alla klasskompisar men inte pluggandet, lärarna & läxorna, läxorna är det värsta.
Kommer sakna solen och att man inte behöver gå upp kl. 7 på morgonen. :( jaja, det är bara att vänta till sommarlovet 2012....

Länkbyte med Gustav

Kör ett länkbyte med Gustav. Jag tycker att alla ni ska klicka er in på hans blogg för den är grym.
Han skriver om fotografering, vardag och mycket med + han kan sjunga.
Klicka HÄÄÄR för att komma till bloggen
Vill du göra ett länkbyte med oss? Kommentera, så får vi se.

I think I'm in love!


Tävling- Tvspelsweb

Är med och tävlar hos Tvspelsweb.se (temat är gult) , och jag skulle vinna det här: http://www.tvspelsweb.se/motljusskydd-for-olympus-1442mm-f3556-zuiko-lhj61c-p-2749.html
För att vara med själv, tryck HÄR.

L'Oreal

Just nu håller jag på att rensa bland allt mitt smink. Har ganska mycket av varje fast jag inte använder så myckt av det haha ;)
Jag måste ialla fall tipsa om L'Oreal när det gäller ögon och läppar. Jag har testat ganska många mascaror men dom från L'Oreal får högst poäng om vi säger så.

Street Mix + Street Fusion

Ska iväg och dansa idag på The Voice, för i söndags så vrickade jag foten så kunde inte dansa. Men hoppas att jag får göra det idag, men den här gången bryter jag väl säkert benen istället.

Det blev ingen dans tyvärr. Typ alla hoppade av så tillslut blev det bara jag och Danni och vi bestämde oss för att dra och bada ist. Ciao. ♥

Katten Morfar... ?

Som rubriken lyder så ska vi åka och titta på katt idag. Mamma kom på idén helt plötsligt för några veckor sedan, så det var ju roligt :D Problemet är bara namnet. Hur ska jag, mamma och Clara kunna komma överens om vad han ska heta? Jag kom på det perfekta namnet; MORFAR! Är det inte det inte underbart?
Tyvärr var Clara lite tveksam över namnet... :(

GG & glass


Giiiirls!

Cha Cha bloggen! Kom precis hem från Nacka, var där med min mamma och Amanda + hennes mamma. Det var riktigt kul, bara vi tjejer ;) haha. Vi har pratat om att resa ihop och jag hoppas verkligen det blir av, skulle bli sjuktkul. Iallafall köpte ett par jeans, leggings och en tröja. Pallar seriöst inte lägga in nån bild ♥
KRAM








Old pic!

Här är en bild från sommaren 2010, alltså ett år sedan! Vill ni att jag ska lägga ut mer såna här bilder?

Promise Phan

Ni kanske har hört talas om Promise Phan's förut, men iaf för er som inte har det. Jag tycker hennes Youtube's videos är sjuktbra. Hon sminkar sig så hon ser ut som olika kändisar eller liknande (som ni ser under). Hur lyckas man? Guud, vad duktig hon är. Se alla hennes videos HÄR.

Angelina Jolie:


Mystique (X-Men)


20 Augusti

Idag blir en riktig hemma dag. Ska hjälpa till med huset vi ska flytta till, just nu håller vi på att renovera. Men först måste jag städa. Jag har grymt stökigt i mitt rum så det behövs verkligen. Till ikväll ska jag ialla fall köpa Ben & Jerry's och mysa i soffan.

Länkbyte med Elina

Jag tänkte göra ett länkbyte med Elina. Hon är även min kusin och bloggar om sin vardag och lägger upp MYCKET foton!
http://bbaraelina.blogg.se

_______________________________________________________



Cobra Starship ft. Sabi - You make me feel good


19 April

Nu ska äter jag lite lunch och ska snart sticka till Erika. Vi ska åka till Ung idag och möta några kompisar där tillsammans med Ebba och Amanda också. Så ha det så bra ♥

Inköp

Detta var vad jag köpte igår. Jag köpte allt jag skulle köpt förutom en sak, men jag ersatte den med något annat!
Linne från Bikbok | Jacka & världens finaste halsduk/sjal, Dove Summer glow från H&M | Skjorta & jeans från Gina Tricot








Bloglovin!

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin

MA


Olivia #2


Rubrikjävel!

Ska dra till en kompis nu, och lite senare vid 4 ska jag till Gröna Lund men några. Så blir inte så mycket uppdatering från mitt håll!!!!! Men ni klarar er ;)
Har lite bildbrist så lägger tyvärr ut en bild som jag redan lagt ut förut !

Pernilla II


Alexandra Stan

Get Back- ♥
Mr Saxobeat- ♥

Dove Summer Glow

Den här body lotion har jag velat ha ett tag. Jag skulle vilja hålla mig brun ett tag till! Så om jag och Erika åker och shoppar idag ska jag nog köpa den. Vi åker bara till Nacka för att sedan åka hem och fota lite, jag behöver verkligen bilder.

Nacka Forum idag!

Bild som jag tog i Grekland! Saknar det..

Godmorgon. jag vaknade nästan precis. Jag gick upp lite tidigare för att jag måste vända tillbaka dygnet innan skolan som börjar på Måndag. :(!

Idag ska jag till Nacka Forum med Julia. Måste verkligen hitta nya kläder, har knappt några!!!!!!!! Jag får verkligen inte komma hem från Nacka utan några nya kläder.

Suave

Jag tror jag har hittat min favorit låt (eller låt med mina favorit artister). Den här låten sjunger Nayer tillsammans med Pitbull och MOHOMBI! Så jag kände mig tvungen att dela med mig av den här på bloggen som ett tidsinställt inlägg.

Tove Styrke- Pridefestivalen

La förut in bilder på Ulrik Munther från Pride-festivalen, även Tove Styrke var där och uppträdde! Hon var jätteduktig och jag har alltid tyckt att hon borde vunnit Idol.

Foto&redigering: Erika (JAG) | Modell: Tove Styrke

Ung 08

Som en ung 08 är det klart att jag ska gå på ung08, haha ;) Jag vet inte riktigt vilka vi blir, men några stycken antar jag ialla fall. Vi åker in lite innan det börjar, kanske äter på mcdonalds eller något. Ska bli jätteroligt!



Gina Jeans

När jag kikade in på Kenzas blogg såg jag inlägget om att hon köpt nya byxor på gina tricot. Jag ska absolut köpa dom (eller jag vill ialla fall). För jag har velat ha ett par jeans med dragkedja vid vristen ganska länge, så dom här var perfekta + att det var hög midja!

Olivia ♥


Tips- Instagram

Jag är lite nördig nu med min iPhone fast jag antar att det är okej... Jag tänkte i alla fall tipsa om en app som heter Instagram. Man delar med sig av bilderna man tar och följer varandra. Man får mycket inspiration av att kolla på andras bilder tycker jag personligen :D
Sedan när blogg.se är klara med sin app kommer jag nog att uppdatera bloggen med mycket bilder från instagram. 

Bad luck



Hola, ville bara skriva att jag hatar mitt liv!
För jag har alltid så otur, igår kunde jag inte dansa på thevoice p.g.a att precis innan vrickade jag fotjäveln, och jag kan inte gå på den och nu är jag rädd för att jag kanske är tvungen att missa UNG08 också...Alltså FAAAN. Jag har precis varit sjuk och nu måste jag sitta hemma för att jag inte kan gå, hate my life...


14 Augusti

Det var väldigt kul på breakdancen vi testade idag. Tyvärr så råkade Erika stuka foten påväg dit så det var nog inte lika roligt för henne :( Så jag, Ebba & Amanda fick prova på själva.
Men om hon blir bättre till imorgon så åker vi kanske in igen. På söndag ska vi alla fall testa på streetdance!

Pernilla

För ett tag sedan fotade jag och Pernilla tillsammans. Här är två av bilderna. Det kommer att komma fler inom kort!

The Voice

Idag känner jag mig (äntligen) lite bättre. Idag ska jag till TheVoice StreetDanceSchool , för dom har öppet hus och man får dansa gratis i tre dagar. Om ni också gillar att dansa kan ni läsa om det här.
Jag ska dit idag med några kompisar, vet inte när vi ska dit men det blir nog vid 1! :) PUSS


Presents



Supernatural: bästa serien

Sitter och drogar Supernatural, det är nog den bästa serien som finns. Jag har lånat dom tre första säsongerna av en kompis och sitter just nu och tittar. Har redan sätt säsong 4-5 (jag vet, korkat) och jag såg dom först bara för att mamma hade dom och hon hade inte dom första. Men jaja, tror inte ni bryr er så mycket. ♥
ps. är sjuk fortfarande!




Ulrik Munther- Pridefestivalen

På Pridefestivalen uppträdde Ulrik Munther, jag åkte bara till Pride för att få se honom. Han är jättebra och söt ♥♥ Fick lite bra bilder men dom blev inte super men titta och njut. Nån mer än jag som gillar Ulrik?



Design


Den designen som vi har nu är bara tillfällig. Jag ska fixa en ny design så fort jag och Julia har tagit nya bilder, för har nästan inga bilder som jag kan använda.

Who's laughing now

Tja, hur mår ni idag? Jag är sjuk, tyvärr. Skulle till Gröna Lund idag men så blev det inte. Men har bestämt mig för att inte göra någonting idag, vill bli helt frisk innan nästa vecka för då är det ju thevoice och Ung08 och det vill man ju inte missa!

14 år imorgon

I morgon fyller jag ju år. Men idag fick jag en en dag för tidig present. Det var en iPhone! Jag hade ingen aning om det, har aldrig frågat om en eller ens vetat det. Så jag blev grymt glad, tack mamma och pappa! Men eftersom jag firar imorgon så kommer jag inte kunna uppdatera :(



Rain over me- Daniela #1



Facebook



Filmrecensioner



Dagens låt-Bad behaviour

Har ni sett Jedwards nya musikvideo? Vi två tittade nyss på den och kom fram till att dom liknar oss (eller är det vi som liknar dom?) haha



Grekland- Zakynthos #2


Streetdance + sjuk


Grekland- Zakynthos #1

Var i Grekland för några veckor sedan! Vi var bara där i en vecka men vi hann med ganska mycket, två utflykter och sen massor av sol och bad. Det var verkligen jätteroligt, vill åka tillbaka ♥♥

Sanningen om Alice

Nu ska jag sätta mig framför TV:n samtidigt som jag ska läsa en bok och äta min goda kladdkaka jag gjorde idag tillsammans med Clara. Låter trevligt va?

Fotodag med Daniela!!

Som ni ser i rubriken blir det en fotodag med Daniela, har inte alls fotat mycket under sommarlovet som jag hade bestämt att jag skulle göra. Men bättre sent än aldrig. Bilderna kommer upp i bloggen ikväll eller imorgon det beror på hur lång tid det tar för mig att redigera bilderna. KRAM

Give a Shit

Hej everybody! Jag sitter hemma hos Erika efter mycket om och men (hahaah, har alltid velat skriva så nån gång) .
Snart ska vi möta massa kompisar på grisslinge och sedan tälta hemma hos Victor. Vi blir ca 10 st personer, ska bli askul :D
Nu ska vi ner och köpa godis m.m. Ha det ♥

Pridefestivalen!


(Gammal bild)

Tjena, hur mår ni idag? Vi mår bara bra, tack för att ni frågar...Men idag ska vi till Pridefesten där Ulrik Munther ska spela, hoppas man lyckas ta en bild med honom. Vi kommer åka med några kompisar ungefär vid fyra tiden. Nu ska vi börja göra oss klara (vi vaknade typ..nyss). Så bye..

Dagens "Wanties"

Allt är från Nelly.com, Ginatricot & H&M!




bloglovin
  • Till bloggens startsida
  • Här skriver två tjejer om allt från vardag och mode till foto och design.

    Namn: Erika Ålder: 14 år Intressen: Friidrott, streetdans & fotografering

    Namn: Julia Ålder: 14 år Intressen: Dans & fotografering